Standard de referinta - ISO / CEI 27001:2013
Sistemul de management privind securitatea informațiilor

Dacă îți dorești ca informațiile pe care le deții prin desfășurarea activității afacerii tale, să fie protejate, atunci ai nevoie de implementarea și certificare acestui sistem de management.
În era hacker-ilor digitali, securitatea informației a urcat rapid pe scara importanței în ceea ce privește sistemele de management vitale în cadrul unui business.

Sistemul are scopul de a stabili, implementa, opera, monitoriza, revizui, menține și îmbunătăți securitatea informației. Și se referă la toate aspectele legate de protejarea datelor indiferent de forma în care acestea există (suport magnetic, optic, hârtie, etc.).

Acesta îți ține sub control riscurile de încălcare a confidențialității informației, cât și păstrează integritatea și disponibilitate acesteia. Îți asigură securitate în ceea ce privește informația și resursele afacerii pe termen lung, prin implementarea procedurilor și metodelor sale specifice.

Pentru parteneri și clienți poate fi o carte de vizită importantă.

Beneficiile tale pentru implementarea sistemului:

  • Ai o imagine integră și oferi încredere și credibilitate în fața clienților, partenerilor de afaceri dar și angajaților tăi.
  • Dovedești autorităților că te aliniezi la normele legislative în vigoare.
  • Crește productivitatea firmei, pentru că vei reduce riscurile operaționale.
  • Creează o plasă de siguranță pentru informație, având în vedere riscurile de spargere a protecției datelor cu mult mai multă ușurință în era online-ului.
  • Îți asiguri continuitatea activității și de recuperare, în cazul unei posibile erori tehnice.
  • Ai recomandări clare asupra tipurilor de amenințări și tipuri de abordare a protecției datelor.
  • Minimizezi posibilele daune ce pot apărea și economisești bani.
  • Te diferențiezi de alți competitor de pe piață, în cazul licitațiilor din sectorul public sau alte contracte care implică accesul la informații sau chiar secrete de stat.

Certificări pentru toate sistemele de management pentru care fac implementarea


Certificarea vine ca un pas firesc după decizia de a implementa un sistem de management în afacerea ta.

Este un proces care încununează schimbările pe care ai ales să le faci, chiar dacă este separat de implementarea unui standard ISO. Este efectuat de către organismele cu care lucrez în parteneriat ( le găsești aici ) și îți atestă oficial noul nivel la care ți-ai dus activitatea din firmă.

Fiind recunoscută ca reprezentant al acestor organisme de certificare, îți voi realiza auditul necesar care va valida calitatea serviciilor și produselor pe care le oferi clienților tăi, cât și transpunerea în activitate tot ce s-a declarat în documentația elaborată pe parcursul implementării sistemelor ISO.


Pentru a-ți clarifica orice aspect și a afla o ofertă, solicită o ședință de consultanță telefonică prin completarea formularului AICI.


Citeste aici ghidul complet pentru ISO 27001:2013


Calea Turzii nr.164 A,
Cluj, Cluj-Napoca,
Romania.

Urmareste-ne si aici: