Certificari ISO - Implementare Sisteme  Management

Alege serviciul de care vrei să beneficiezi!

Descarca Ghidul complet de Servicii


Consultanță pentru proiectarea, documentarea, implementarea și certificarea următoarelor sisteme de management:

În introducerea despre ce înseamnă un standard ISO îți explicam originile acestor sisteme și motivul pentru care acest pas, poate face diferența în creșterea și dezvoltarea afacerii tale.

Continui aici prin a-ți expune toate sistemele pentru care pot să-ți ofer consultanță și dețin expertiza de implementare și certificare, astfel încât decizia ta să fie cât mai informată, corectă și adaptată nevoilor firmei tale.

Certificare ISO
Managementul Resurselor Umane

Managementul resurselor umane

Cu siguranță un moment foarte important în evoluția unei afaceri, este acela când ești nevoit să faci primele angajări. Așa-i că tendința fiecăruia dintre noi este să-i alegem “după chipul și asemănarea” noastră? Că îți dorești să fie implicați ca tine, să fie poate la fel de ordonați, să gândească lucrurile la fel, să anticipeze ce gândești dacă se poate, și asta, indiferent de poziția din firmă pe care o ocupă?
Este asta însă varianta potrivită?

Afla mai multe despre acest serviciu aici.

Orientare profesionala


Orientare profesionala prin tehnici NLP

Dacă ești angajat, însă nu simți că ceea ce faci este ce ți se potrivește și te împlinește, îți pot oferi claritate. Putem descoperi împreună în ce anume excelezi, ca să poți construi o carieră performantă.

Afla mai multe despre acest serviciu aici
Calea Turzii nr.164 A,
Cluj, Cluj-Napoca,
Romania.

Urmareste-ne si aici: