Portofoliu clienti

Portofoliu Clienti

De-a lungul timpului m-am bucurat de încrederea și colaborarea mai multor companii, multe dintre ele lideri pe piața pe care-și desfășoară activitatea.


INSTITUTUL DE BOLI CARDIOVASCULARE IASI
IBCV Iaşi şi-a câştigat o reputaţie solidă în comunitate și integrează ultimele tehnologii medicale şi cele mai eficiente tehnici de tratament pentru pacienţi. IBCV Iași este singurul Institut de Boli Cardiovasculare din regiunea Moldovei (aproximativ 5.5 milioane de locuitori din 8 judete) si ofera servicii medicale clinice în cardiologie, chirurgie cardiacă, cardiologie intervenţională şi electrofiziologie. Aproximativ 30000 de pacienţi sunt trataţi în fiecare an în instituţia noastră.

REGIONALA CFR Cluj
În contextul transformărilor fundamentale ale industriei feroviare din Europa, generată de obiectivele de deschidere și creștere a competitivității, CFR se conturează ca element pivot al sistemului feroviar din România în efortul acestuia de dezvoltare durabilă. Se dezvoltă ca un model industrial și economic creator de valoare pentru comunitate și pentru România, asigurând o infrastructură viabilă pe termen lung, prietenoasă cu mediul și deschisă.

CARDIOTEAM Cluj – Napoca
CARDIOTEAM este cel mai complex centru medical cardiologic privat de diagnostic și tratament existent la ora actuală în Cluj-Napoca. Înființat în anul 2008 de un colectiv de medici cardiologi de la Institutul Inimii “Niculae Stancioiu”. Clinica este singurul centru medical privat din Cluj-Napoca în care se efectuează coronarografii și implantări de stenturi.

LOGIC SYSTEMS
Logic Systems este o companie privată cu capital românesc, înființată în anul 2004. Promovează activ, ca integratori de soluții, produse și servicii care satisfac cerințele necesare proiectării, implementării și întreținerii unei infrastructuri de IT, Telecomunicații și Securitate.

SC PROFTECHCONSULTING Cluj
Proftech, prin gama de aparate de care dispune oferă suport şi consultanţă în probleme de control al umidităţii, temperaturii şi calităţii aerului. Gama largă de aparate oferită spre vânzare şi închiriere, oferă soluţii pentru rezolvarea problemelor cauzate de umiditatea din construcţii, încălzirea, climatizarea construcţiilor.

ROMINSTAL Cluj Napoca
De 20 ani, Rominstal este lider pe piața de profil din Sud-Est-ul Europei, specializat în comercializarea echipamentelor de instalații pentru construcții.
De 20 ani, Rominstal este lider pe piața de profil din Transilvania, specializat în instalarea și mentenanța echipamentelor de instalații pentru construcții. Oferta companiei include următoarele servicii:

  • proiectarea şi execuţia instalaţiilor tehnico – sanitare în construcţii
  • activitati de montare si instalare aparate consumatoare de combustibili gazosi
  • executie instalatii de climatizare si ventilatie
  • executie instalatii electrice de joasa tensiune
  • executie instalatii de gaze si fluide medicale
  • instalatii de utilizare a gazelor naturale tip EDI
  • executie retele de apa si canalizare pentru obiective civile si industriale

caracterizate de o calitate remarcabilă.

HANNA INSTRUMENTS
Înfiinţată în 1978, Hanna Instruments a devenit lider mondial în producţia de aparatură analitică, dezvoltându-se continuu şi având în acest moment peste 35 de reprezentanţe comerciale pe toate continentele. Hanna Instruments este furnizor de instrumente pentru diverse aplicaţii în: industrie, laboratoare, tratarea apelor, agricultură, monitorizarea factorilor de mediu, industria alimentară, piscine, piscicultură, instalaţii de încalzire şi răcire.

REVISMED
Compania REVISMED a fost înfiinţată cu capital privat şi şi-a dezvoltat în mod continuu activitatea, adaptându-se mereu cerinţelor pieţii şi a clienţilor. Domeniul principal de activitate este reprezentat de service-ul şi comercializarea de aparate medicale, consumabile şi piese de schimb pentru chirurgia cardiacă şi cardiovasculară.

PARTENERI CERTIFICĂRI ISO

Dincolo de expertiza mea pe partea de analiză și implementare de sisteme pentru management eficient în afacerea ta, îți pot oferi un serviciu complet care să includă și certificarea finală, în funcție de nevoile tale actuale.Sunt validată, audiată și certificată de către partenerii cu care lucrez în procesul certificării:

SRAC ROMANIA - PARTENER IQNET ( http://www.srac.ro/ro/parteneriate ) Grupul SRAC este liderul pietei de certificare si evaluare a conformitatii din Romania de peste 20 de ani si unul dintre organismele importante din Europa Centrala si de Est.

TOTAL Q ARM ΕΠΕ - ROMANIA - THESSALONIKI, GREECE partener (http://totalqarm.com/en)Organism de certificare elen, cu sediul central în partea de nord a Greciei, Thessaloniki, cu reprezentanță în București.

TÜV Rheinland, cu sediul în Köln, este lider ca și organism de certificare și inspecţie în Germania, având o istorie de 140 de ani.Grupul TÜV Rheinland / Berlin-Brandenburg / Pfalz a luat numele de TÜV Rheinland Group în 06 noiembrie 2003, având 100 de companii afiliate şi operând în 52 de ţări de pe patru continente, acţionând în 31 de domenii profesionale.În România, din 1998 și-a început activitatea o reprezentanță a TÜV Rheinland International, care în 2000 a devenit filială a TÜV Rheinland Berlin-Brandenburg. Din 2005, această filială funcționează sub numele de TÜV Rhe3nland România SRL. Sediul central se află în Bucureşti iar alte 3 birouri teritoriale au fost stabilite în Oradea, Târgu Mureș și Iași.

SYSCERT - http://www.syscert.ro/S.C. SYSCERT S.R.L. ca partener international al organismului de certificare TÜV HESSEN Germania , functioneaza pe baza de licenta de certificare prin care s-a realizat in parteneriat cu partea germana peste 500 de certificari.

RENAR - Asociaţia de Acreditare din România (http://www.renar.ro/ro/)Asociaţia este recunoscută oficial ca organism naţional de acreditare unic.

DEKRA Certification este un furnizor global de top pentru servicii de auditare și certificare, specializat în domeniul calității, siguranței, mediului și sănătății. Expertiza DEKRA acoperă sistemele de management cât și testarea, inspecția și certificarea unor game largi de produse, componente și echipamente utilizate în medii periculoase. DEKRA Certification în România este un organism de certificare imparțial și independent. Dispunem de experți români și străini pentru a acoperi toate domeniile de activitate și pentru a vă putea oferi servicii specializate de top.


Calea Turzii nr.164 A,
Cluj, Cluj-Napoca,
Romania.

Urmareste-ne si aici: