Orientare profesională prin tehnici NLP

Orientare profesionala

Dacă ești angajat, însă nu simți că ceea ce faci este ce ți se potrivește și te împlinește, îți pot oferi claritate. Putem descoperi împreună în ce anume excelezi, ca să poți construi o carieră performantă.
Am dezvoltat acest serviciu ca urmare a unei nevoie pe care am identificat-o de-a lungul timpului, în rândul angajaților din firmele cu care am colaborat. Mulți dintre ei, descopereau în proces, că munca depusă nu le valorifică abilitățile și calitățile, iar ei funcționează pe automatisme. Însă așa arată și rezultatele personale - fără progrese.

Dacă te uiți la dinamica ultimilor ani vezi oportunități de a face carieră în cele mai inedite domenii, dar odată cu ele și senzația de confuzie care le însoțește. Confuzia că ai atâtea posibilități și nu-ți mai dai seama care ți se potrivește cu adevărat, chiar dacă sună atrăgătoare și tentante.

Experiența mea cu oamenii de-a lungul anilor și studiile de pedagogie, m-au făcut să-mi doresc să aduc claritate în mintea celor care nu știu ce cale profesională să aleagă.

Modul prin care am ales să fac asta sunt tehnicile NLP- Programare Neuro-Lingvistică.

Mai exact, te pot ajuta să-ți descoperi calitățile tale și cum anume să le poți pune în valoare.Descoperi zonele de excelență personală prin dezvoltarea abilităților personale.

NLP pune la dispoziție instrumente care te învață să-ți folosești creierul pentru ceea ce îți propui să realizezi.


Dacă simți că te regăsești în cele de mai sus, solicită-mi prin completarea formularului o ședință de consultanță gratuită.Calea Turzii nr.164 A,
Cluj, Cluj-Napoca,
Romania.

Urmareste-ne si aici: